Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
tinka Administrator foruma


Pridružen/-a: 09.03. 2009, 08:09 Prispevkov: 840
|
Objavljeno: 10 Nov 2011 11:59 Naslov sporočila: Buranja |
|
|
Najprej v lonec nalijemo
vodo v kateri bomo
skuhali fižol
posolimo
postavimo na štedilnik in
pustimo, da zavre.
Medtem pripravimo:
fižol
grah in por
ter perutke
 _________________ Lep pozdrav.

Nazadnje urejal/a tinka 10 Nov 2011 12:59; skupaj popravljeno 2 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tinka Administrator foruma


Pridružen/-a: 09.03. 2009, 08:09 Prispevkov: 840
|
Objavljeno: 10 Nov 2011 12:08 Naslov sporočila: |
|
|
V vrelo vodo stresemo fižol.
Pripravimo za pečenje:
v ponevo nalijemo olje
narežemo čebulo in česen
in potresemo po mesu
meso posolimo,
prilijemo z vodo
in dodamo začimbe
 _________________ Lep pozdrav.
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tinka Administrator foruma


Pridružen/-a: 09.03. 2009, 08:09 Prispevkov: 840
|
Objavljeno: 10 Nov 2011 12:46 Naslov sporočila: |
|
|
Ko je fižol kuhan ga
očistimo in narežemo
perutke razrežemo
in vrnemo v ponev
mesu dodamo na koleščke
narezan korenček.
Ko je korenček že skoraj kuhan
dodamo še ostalo zelenjavo:
grah, narezan por
in fižol
 _________________ Lep pozdrav.
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tinka Administrator foruma


Pridružen/-a: 09.03. 2009, 08:09 Prispevkov: 840
|
Objavljeno: 10 Nov 2011 12:54 Naslov sporočila: |
|
|
Za prilogo:
olupimo in
narežemo
krompir
iz njega naredimo
pire.
Kuhana buranja
Zraven ponudimo tudi solato po želji. _________________ Lep pozdrav.
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|